On gangbang

Kirjeenvaihto video..

Kategoria: Sexfilms nakusuomi


Pari ensimmäistä kertaa incall sisään tornio

Ja paljon hyviä kimmoja oli  paikan pällä, mutta ei ollut aikaa iskeä! I Got i Feel Good, Hold om Im Coming, Rock Me Baby, Mustang Sally, Soul Finger. Kovia Show biisejä oli. The Wild Things (Tornio) keikalla.8.1969 Halkosaaren huvipuistossa Kokkolassa, ensimmäistä kertaa Kokkolassa. Huvipuistoa emme meinanneet löytä,  mutta sitten aikamme harhailtua löysimme sen. Blues News -lehti-. Pauli, faktatietoa: Vaasasta Tornioon 1950-luvun lopulla muuttaneiden Hakomäen veljesten Aarren, Paulin ja Paavon vuodesta 1963 harjoitellut kellaribändi aloitti keikkailun Troggsin kappaleesta ideoidulla nimellä vuonna 1965, jolloin yhtyeessä soittivat edellisten lisäksi Jorma Hakkarainen, Ahti Laiho sekä Markku Lukka. Kuva: Pauli Hakomäki, aikamme soitettua alkoi lappaa Poppareita sisän ja he alkoivat rukoilla nopeaa soulia! Tanssiyleisöä ei ollut kovin paljon, suurin osa seisoskeli ulkopuolella. Se meni tavallisesti, paitsi soitto oli ehkä liian lujaa, paikka oli samantapainen kuin Ullatti tai Oulun Kuusisaari, mutta paljon pienempi. Meidän olisi pitänyt soittaa kaksi tangoa, niin ehkä silloin olisi Tango-kansa tullut sisän, mutta Poppari-yleisöä oli.40 ja kaikki pyysi soulia ja me soitimme heidän mielikseen soulia. Bändin kotipaikka onkin Tornio, vaikka mukana on ollut kemiläisiäkin. Kappalaeiden loputtua oli abloodit ja suosionosoitukset valtavat! 1970-luvulle tultaessa Paavo ja Pauli Hakomäki perustivat tanssiorkesterin Bornos ja Aarre Hakomäki Zackes Blues Bandin yhdessä luulajalaisen kitaristin Hans Zacke Eriksonin kanssa. Pidimme tauon, huono juttu oli se ettei ollut omaa mankaa mukana,  mutta  loppuillasta oli mankka talon puolesta. Pekka (Peter) innostui rytkyttelemän ja jatkossa seurasi: Papas Got A Brand New Bag, You Better Run, I Shall Be Released yleisö eli Pop-People oli aivan Grazy! Popparit  tahtoivat lisä ja tangokansa halusi tangoa! Wild Thingsiä on elvytelty aika ajoin Torniossa asuvien Paavon ja Aarren toimesta.

Ensimm ist Kertaa Incall: Pari ensimmäistä kertaa incall sisään tornio

Hey Joe, You Keep Me Hangin On (yleisön pyynnöstä) ja, you Dont Love Me, Hey, Hey, Hey, jotka saivat valtavat abloodit ja Good huudot! Vakituisempi kokoonpano (Aarre Hakomäki: soolokitara, Jussi Erholz: rytmikitara, Väinö Kantola/Kalle Kantola: urut, Pauli Hakomäki: basso, Paavo Hakomäki: rummut) toimi noin vuodesta 1967 vuosikymmenen lopulle. Kokosimme vehkeet ja pidimme paussin. Aloitimme kappaleella: Knock On Wood. Popparit olivat aivan soulin kiihkoissa! Ladyboy ensimm ist kertaa seksi - KimCock.


0 ajatuksia “Pari ensimmäistä kertaa incall sisään tornio”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*